+420 518 384 527

náměstí Svobody 318
696 81 Bzenec

info@sosbzenec.cz

AHOL CUP 2017

Žáci Střední školy gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace, se zúčastnili XIX. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní porotou a účastí „AHOL CUP 2017“ v Ostravě, a také juniorské barmanské soutěže „O pohár náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje“ ve Frenštátu pod Radhoštěm. Obě soutěže proběhly v měsíci březnu a zapojili se do nich žáci prvních ročníků, oborů Hotelnictví a Kuchař-číšník.

Soutěžící Kamila Dratvová připravila z kategorie „Sparkling Coctail“ drink s názvem “ Summer Peach“, který se skládal z těchto ingrediencí: 2cl gin,2cl Peach likér,2cl Peach sirup Monin, 6cl pomerančové Cappy, 1cl Grenadina sirup Monin a nealko sekt bílý.

Dále v kategorii  „Fancy drink“,  koktejl  „Miley Citrus“, složený ze 2cl Fernet Stock Hruška, 2cl Vodka Amundsen neochucená čirá, 2cl Passion fruit  Monin, 2cl citronový sirup Monin , 5cl pomerančové Cappy.

Žák Lukáš Tanko v kategorii „Sparkling Coctail“ připravil drink „Greendrop“, obsahujicí2cl Cointreau,  2cl vodka, 2cl Passion fruit  sirup Monin, 6cl pomerančové Cappy, 1cl Green mint, nealko sekt bílý.

 V kategorii „Fancy“ drink namíchal koktejl „Perry Feel“  z následujících složek: 2cl Fernet Stock Hruška, 2cl Amundsen Vodka neochucená čirá, 2cl Peach sirup  Monin, 5cl ananasové Cappy, soda.

V této kategorii Lukáš Tanko vyhrál pohár „Divoká karta“.


AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017 AHOL CUP 2017